قطعه شناسی پکیج
پکیج شوفاژ دیواری متشکل از قطعات زیادی میباشد که برای آشنایی با قطعات پکیج دیواری و مشاهده پکیج دیواری و مشاهده عکس قطعات پکیج و از همه مهم تر آموزش تست قطعات پکیج و یه عبارتی قطعه شناسی پکیج با نا تا انتهای مطلب همراه باشید.
البته اگر تمایل داشتید می توانید بعد از مطالعه با مراجعه به لینک زیر اطلاعات بیشتر در مورد شناسایی قطعات یدکی پکیج شوفاژ دیواری( لطفا اول مطالب را تا پایان مطالعه کنید سپس روی لینک فوق کلیک نمایید) کسب کنید.
همچنین برای ثبت نام در آموزش تعمیرات پکیج در تبریز میتوانید با آموزشگاه تماس بگیرید.
برای اینکه به صورت جامع با مبحث قطعه شناسی پکیج دیواری آشنا شوید ما کلیه قطعات یدکی پکیج شوفاژ دیواری را به چهار دسته اصلی تقسیم کرده ایم:
برد الکترونیک و یاد برد کنترل در واقع مغز اصلی دستگاه پکیج میباشد که وظیفه آن دریافت گزارشاتی از سمت حسگرهای پکیج و همچنین دریافت دستورات اوپراتور و ارائه دستورات لازم به قطعات مجری فرمان می باشد. برد الکترونیک در پکیج های دیجیتال معمولا دارای دو تکیه می باشد که یکی برای نمایشگر و دیگری نیز برد کنترل می باشد. البته اغلب اوقات این دو برد روی همدیگر سوار شده اند.
در حال حاضر کشور ایران توانایی تولید برد الکترونیک برخی از دستگاه های شوفاژ دیواری را دارا می باشد.
کاربر حسگرها در دستگاه پکیج دیواری
حسگرهای پکیج دیواری وظیفه اعلام گزارش وضعیت دیتگاه به برد را دارند.
کاربرد قطعات مجری فرمان در قطعات پکیج دیواری
قطعات مجری فرمان قطعاتی هستند که با توجه به دستوری که از برد کنترل دریافت می کنند عکس العملی را انجام می دهند.
به عنوان مثال برد الکترونیک از سنسور پکیج گزارشی دریافت می کند مبنی بر بالا رفتن دمای پگیج سپس برد کنترل به سرعت به شیر گاز دستور قطع و یا کوتاه کردن شعله را می دهد و شیر کنترل گاز( قطعه مجری فرمان) سریعا دستور داده شده را بدون کم و کاست اجرا می کند.
قطعات مکانیکی به کدام قطعات در پکیج گفته می شود:
قطعات مکانیکی در پکیج دیواری
قطعاتی که برای انجام کاری ساخته شده اند و دستگاه همان کار را بدون تغییر در عملکرد انجام می دهند.
به عنوان مثال منبع انبساط برای تحت فشار قرار دادن و تنظیم فشار بار پکیج ساخته شده است و دستگاه شوفاژ دیواری نیز همین کار را در صورت سالم بودن انجام میدهد.
نام برخی از قطعات مکانیکی:
*منبع انبساط
*مبدل حرارتی اصلی و ثانویه
*برنر شعله
*بلوک های چپ و راست پکیج دیواری
*هود و محفظه اتراق
*و...
شناخت قطعات پکیج دیواری
آموزشگاه کاف در این مطلب قصد دارد به بررسی برخی از قطعات اصلی پکیج دیواری بپردازد. در کنار برخی از توضیحات تصاویری از قطعات مهم پکیج نیز جهت آشنایی شما با ظاهر قطعه آورده شده.پس با ما همراه شوید تا همه چیز را در مورد انواع لزوم یدکی شوفاژ دیواری یاد بگیرید.
آشنایی با قطعات پکیج دیواری
به طور کلی قطعات پکیج به چند دسته کلی تقسیم می شوند:
*برد کنترل:
برد کنتل مغز دستگاه می باشد و با توجه به فرمانی که به دستگاه میدیم و شرایطی که از حسگرها دریافت می کند فرمان لازم را به قطعات مجری فرمان میدهد.
*حسگرهای پکیج:
حسگرهای پکیج قطعاتی مثل سنسور و پرشر سوئیچ ها و ترموستات دود و ... وظیفه اعلام وضعیت دستگاه به برد کنترل را دارند
*قطعات مجری فرمان:
قطعات مجری فرمان قطعاتی چون پمپ و شیرگاز و فن و... این قطعات به خودی خود هیچ فعالیتی در پکیج ندارند تا زمانی که برد کنترل به آنها فرمان بده.
*قطعات مکانیکی:
قطعات مکانیکی قطعاتی همچون منبع انبساط و بلوک های برنجی و ... این قطعات با توجه به نوع عملکرد در پکیج فعالیت خود را انجام میدهند و نیازی به هیچ گونه فرمانی از سمت برد ندارند.
مبدل حرارتی در قطعات پکیج
عمل انتقال حرارت تولید شده مشعل به آب ( مصرفی و گرمایشی) ، در محفظه ای به نام مبدل حرارتی انجام می شود.
مبدل حرارتی از چند ردیف لو مسی رفت و برگشتی تشکیل شده است که به صورت افقی در بالای مشعل قرار گرفته و آب از آن عبور می کند و گرمای تولید شده را جذب می نماید.
عمل انتقال حرارت مستقیم در هر نوع دستگاه تک مبدل دو مبدل به آب گرمایشی است و آب مصرفی با واسطه آب گرمایشی گرما را جذب می کند.
مبدل حرارتی اصلی مربوط به دستگاه دو مبدل
مبدل حرارتی اصلی مربوط به دستگاه دو مبدل را نشان می دهد.
شیر پر کن پکیج شوفاژ دیواری یکی از قطعات اصلی پکیج میباشد که مصرف کنندگان پکیج همواره با آن کار دارند، برای مراجعه نمایید.kaf-edu.com اینکه بشتر با این قطعات آشنا شوید بهتر است به سایت
مبدل ثانویه در قطعات پکیج دو مبدل
مبدل ثانویه مربوط به دستگاه دو مبدل را نشان می دهد.
مبدل حرارتی دو منظوره مربوط به دستگاه تک مبدل
در این نوع آ آب مصرفی و گرمایشی در یک مبدل ولی در کانال های جداگانه گرم می شود.
ایرونت هواگیری در قطعات پکیج دیواری
از آن جایی که وجود هوا در اطراف پره های پمپ می تواند آسیب جدی ( به علت افزایش دور پمپ و عدم روان کاری و خشک کاری) به پمپ بزند، در نتیجه وجود یک سیستم تخلیه هوا در بالاترین نقطه پمپ الزامیاست که این سیستم ایرونت نام دارد.
نکته:
پیچ درپوش ایرونت را در زمان اولین راه اندازی حدود یک دوره باز نموده و به همان صورت باقی می گذاریم. توصیه می شود سوراخ جانبی درپوش ایرونت به سمت مشعل نباشد.
آموزشگاه تعمیرات پکیج کاف مجری تمامی دوره های پکیج شوفاژ دیواری زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای با ارائه مدرک بین المللی در تبریز